Tender za izgradnju druge faze sportsko-rekreativnog centra u Kovinu

8. novembar 2023 – Ministarstvo turizma i omladine objavilo je javnu nabavku za izgradnja sportsko rekreativnog centra sa auto kampom u Kovinu – druga faza. Procenjena vrednost radova je 55 miliona dinara bez PDV-a.

Urbanističkim projektom je planirana izgradnja zatvorenog bazena, postavlјanje bungalova, uređenje otvorenih sportskih terena, postavlјanje mobilijara za decu i rekreaciju, uređenje plaže, kao i postavlјanje manjih montažnih objekata za prateće usluge.

Ceo kompleks je definisan kao jedna celina, gde dominira sport, rekreacija, vodeni sadržaji  – kupalište – plaža, a izgradnjom objekta zatvorenog bazena ponuda će biti upotpunjena.

Na lokaciji je postojeće malo jezero, koje služi za rekreaciju i vodene sportove, a plan je da se sa istočne strane postave montažne tribine za oko 150 posmatrača.

Iza tribina planiran je objekat za sanitarni blok, toaleti i službene svlačionice, kao i prostor za opremu,  za terene i pokretni mobilijar.

Auto kamp će imati sanitarni blok – wc, tuševe kabine za presvlačenje, kuhinju, prostor za opremu, naravno i deo za prikolice i vozila. Predviđena je uređena površina za lociranje 12 prikolica – kampera sa slobodnim prostorom za boravak korisnika kampa, navodi se između ostalog u pratećoj dokumentaciji.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!